top of page

Kom jij ook kennismaken?

Noteer alvast in je agenda: individuele infomomenten op school op zaterdag 13, 20 en 27 juni van 10u-15u!Achter de schermen zijn we druk in de weer om ons schoolgebouw klaar te maken voor de start. We buigen ons over de kraakverse plannen, die onze ruimte zowel binnen als buiten klaarmaken voor ons groene, gezonde schoolproject. Het kleutergedeelte krijgt de grootste make-over; daar gaan we voor nieuwe gebruiksklare units. De rest van het gebouw wordt opnieuw aangekleed en ingericht, zodat onze leerlingen hier, elk op hun eigen manier, hun leertraject kunnen volgen en hun talenten kunnen ontwikkelen.

Ook jij kan een kijkje komen nemen! We ontvangen je graag individueel, zodat we alle tijd hebben voor jouw verhaal of vragen.

Je bent met het hele gezin welkom op zaterdag 13, 20 en 27 juni, telkens van 10u tot 15u op onze vrije inloopmomenten. We voorzien mondmaskers, houden de gepaste afstand en zorgen voor gereinigd zitmeubilair.

Als je graag op een ander moment komt kennismaken, kan dat ook. Neem dan even telefonisch contact op via 0467 00 90 31 of mail naar info@kindcentrumstraal, zodat we een geschikt moment kunnen afspreken.

Noteer het alvast in je agenda, want wij kijken ernaar uit je te leren kennen!


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page