Juffen & meesters

IMG_4604_edited.jpg

Wendy

Mijn naam is Wendy. Ik woon samen met mijn man Pieter en onze drie dochters Maaike (9), Mirte (6) en Merel (4) in Diepenbeek. Bobke, de schoolhond, komt na school ook met ons mee naar huis.

Welkom in mijn droom... een toffe school waar kinderen zich goed voelen en waar er tijd wordt gemaakt om leuke dingen te doen en te leren.

Samen met de andere juffen en meesters doe ik mijn best om jullie

een mooie schooltijd te bezorgen.

Ik vind het fijn om te knutselen, leuke dingen te doen met gedichten of boeken
en samen met jou te babbelen over je plannen en talenten. Ik ben tevreden als je het fijn vindt om naar school te komen.
Als dat niet zo is, wil ik je graag helpen om dit voor jou wel fijn te maken.
Ik ben soms in bespreking met een mama of papa of met een juf of meester, maar als dat niet zo is, mag je me altijd opzoeken.

Samen met de juffen en meesters op school zijn we er speciaal voor jou en je ouders.

jolien

Hallo lieve kapoenen

 

Ik ben Jolien. Je gaat me vooral in het eerste leerjaar en tijdens de voormiddagen veel zien. Ik hou van smodderen, verven en buiten spelen. Ik vind het leuk om te wandelen in het bos en wil dit met jullie delen. Als wij samen zijn, gaan we vooral de wereld ontdekken. Je kan altijd bij mij terecht als je een vraag hebt en dit op de gekste plekken. Heb je ooit een luisterend oor nodig, spring dan zeker eventjes binnen. We gaan er een leuk en stralend schooljaar van maken, ik kan niet wachten om te beginnen.

 

Tot snel.

115690668_290697208925662_67394748455829
Jolien.jpeg

Jolien

Hallo, ik ben Jolien. Ik speel graag muziek en zing heel graag. Enkele dagen in de week, zal ik dit met veel plezier met jullie samen komen doen. Naast muziek maken, vind ik het heel leuk om creatief te zijn. Ik kijk er enorm naar uit om samen te ontdekken hoe creatief jullie zijn. 😊

SAM_4257%20(002)_edited.jpg

leen

Mijn naam is Leen, coach welbevinden voor Kindcentrum Straal.

Ik woon samen met mijn echtgenote Linda en onze lieve hond, Kosmo. Ik ben jarenlang klasjuf, zorgcoördinator/vertrouwenspersoon geweest in een school. Daarna ben ik me steeds meer gaan verdiepen als kindercoach.

Ik vind het leuk om in mijn Atelier creatief bezig te zijn en beelden te maken.

Ik maak dingen vanuit mijn gevoel…

 

Ben jij soms ook op zoek naar antwoorden op vragen als :

Moet je slim zijn om iets te leren?

Mag je iemand beledigen of pesten?

Kun je van jezelf houden?

Wat is sterker : de wind of de zon?

Wanneer is iets ‘waar’?

Wat is vriendschap? En liefde?

Is ‘meer’ altijd ‘beter’?

Wat is ‘ziek zijn’?

Moet je respect hebben voor mensen, dieren, de natuur en jezelf?

Samen met jou wil ik je laten ontdekken wie je bent, waar je talenten zitten,

maar ook waar ik je mee kan helpen, hoe je met iets kan omgaan, …

Heb je zorgen of vind je iets uitdagend en word je hier onrustig door…,

dan ben ik er voor jou.

Dat betekent : Jij vertelt je probleempjes en ik luister, zonder oordeel, in vertrouwen.

Door te vertellen lucht jij je hartje, en dat kan helpen.

En samen gaan we dan een weg zoeken die dan het best bij jou past.

justine

Hallo allemaal, ik ben Justine.

Ik woon sinds kort samen met mijn vriend Jonathan in Kermt. Ik ben als juf de voorbije 2 schooljaren aan de slag geweest in het 3de en 5de leerjaar. Maar nu wil ik graag met de kinderen van het 2de en 3de leerjaar op avontuur in deze nieuwe school. Maar ook de andere kinderen gaan mij snel leren kennen wanneer we samen aan projecten zullen werken.

Ik zal ook voor een stukje de rol van groeicoach opnemen. Dat wil zeggen dat ik op alle momenten klaarsta voor alle kinderen in de school. Ik help jou groeien vanuit jouw talenten en zal samen met jou de hindernissen nemen die op jouw pad komen. Ik vind het heel belangrijk dat je je goed voelt en dat je durft te laten zien wie je bent.

Ik kijk er naar uit om samen buiten te ravotten en de wereld te ontdekken, waarbij we samen heel wat van elkaar kunnen leren.

Ik kan niet wachten om samen met jullie aan dit nieuwe avontuur te beginnen!

 

Tot snel!

foto.jpeg

Pieter

Mijn naam is Pieter. Ik ben de man van Wendy en de papa van Maaike (9), Mirte (6) en Merel (4) . Bobke, de schoolhond, is mijn makker.

Ik werk graag buiten in de tuin. Rond de school zal ik een moestuin, een avonturenparcours tussen de bomen en andere speelplekken maken. Het worden plekken die fijn en rustig zijn voor ons, waar we ook kunnen ravotten én plekken waar de dieren zich goed voelen. 

Je kan ook heel veel leren over de natuur. Ik leer jullie ook graag over de dingen die er zijn buiten: dieren, insecten, plantjes, bomen… en wat ze voor ons betekenen.

Mijn droom is om ooit een klas te maken tussen de bomen, waar je samen met de dieren en de natuur kan leren. Denk je met me mee na?

Als beroep teken ik tuintjes en parken. Ik hou van wild gras en leuke dingen bedenken om tussen de bomen te doen. Ik heb het vaak heel druk, ik ga daarom ook vaak bij jullie op school teken- en computerwerk doen, zo ben ik toch ook vaak op school.
Ook je mama of papa kan op school overdag een plekje reserveren, zo kunnen ze op de computer werken en jullie toch af en toe zien, of samen lunchen.

Ik kijk ernaar uit om samen met jou buiten op pad te gaan!
 

babbel met 

ons

GSM: 0467/ 00 90 31

Bezoek

ons

Maak een afspraak

Mail: info@kindcentrumstraal.be

GSM: 0467/00 90 31

 

vertel het

ons