top of page

Juffen & meesters

IMG_4604_edited.jpg

Wendy

Mijn naam is Wendy. Ik woon samen met mijn man Pieter en onze drie dochters Maaike (12), Mirte (9) en Merel (7) in Diepenbeek. Bobke, de schoolhond, komt na school ook met ons mee naar huis.

Welkom in mijn droom... een toffe school waar kinderen zich goed voelen en waar er tijd wordt gemaakt om leuke dingen te doen en te leren.

Samen met de andere juffen en meesters doe ik mijn best om jullie

een mooie schooltijd te bezorgen.

Ik vind het fijn om te knutselen, leuke dingen te doen met gedichten of boeken
en samen met jou te babbelen over je plannen en talenten. Ik ben tevreden als je het fijn vindt om naar school te komen.
Als dat niet zo is, wil ik je graag helpen om dit voor jou wel fijn te maken.
Ik ben soms in bespreking met een mama of papa of met een juf of meester, maar als dat niet zo is, mag je me altijd opzoeken.

Samen met de juffen en meesters op school zijn we er speciaal voor jou en je ouders.

jolien

Hallo lieve kapoenen

 

Ik ben Jolien. Je gaat me vooral in het eerste leerjaar en tijdens de voormiddagen veel zien. Ik hou van smodderen, verven en buiten spelen. Ik vind het leuk om te wandelen in het bos en wil dit met jullie delen. Als wij samen zijn, gaan we vooral de wereld ontdekken. Je kan altijd bij mij terecht als je een vraag hebt en dit op de gekste plekken. Heb je ooit een luisterend oor nodig, spring dan zeker eventjes binnen. We gaan er een leuk en stralend schooljaar van maken, ik kan niet wachten om te beginnen.

 

Tot snel.

115690668_290697208925662_67394748455829

justine

Hallo allemaal, ik ben Justine.

Ik kom uit Alken en ben er vanaf de start van de school bij. Het is fantastisch om elk jaar de school stap voor stap te zien groeien en ook weer nieuwe kinderen te ontvangen en jullie mee te nemen in dit fantastisch project. Je zal me vinden in de leefgroep van het lager in de groep van het 4de, 5de en 6de leerjaar samen met Laura. Daarbuiten ben ik ook groeicoach bij de kleuters en het eerste leerjaar. Op elk moment van het jaar sta ik klaar voor jou en alle andere kinderen, samen helpen we elkaar groeien vanuit jouw talenten en zullen we samen met jou de hindernissen trotseren die op jouw pad komen. Het is voor ons belangrijk dat je je goed voelt en dat je durft te laten zien wie je bent.

Ik kijk er naar uit om samen buiten te ravotten en de wereld te ontdekken, waarbij we samen heel wat van elkaar kunnen leren.

Jij en ik zullen samen een leuke tijd beleven op Straal!

Justine.JPG
DSC04112 (2).JPG

Laura

Dag allemaal! Ik ben Laura en ik woon in Bilzen, vlakbij het Munsterbos. Op Straal ben ik juf van het vierde, vijfde en zesde leerjaar en kom ik ook af en toe een kijkje nemen in het tweede en derde leerjaar. Tijdens de speeltijden doe ik ook graag gek met de jongste kinderen. In mijn vrije tijd kan je me ook vooral buiten vinden: wandelen, fietsen en kamperen doe ik het liefst. Wie weet doen we dat wel eens samen, op Straal? Tot snel!

KENNY

Dag allemaal, ik ben Kenny, ik ben 23 jaar en woon in Maasmechelen. Jullie zullen me wel kennen als turnmeester. Naast het turnen zullen jullie me regelmatig in jullie klas tegen komen om jullie te helpen met jullie opdrachten. Zelf vind ik het wel eens leuk om met jullie gek te doen tijdens het turnen. Ik vind het fijn om samen met jullie op een leerrijke manier plezier te maken. Een turnmeester heeft natuurlijk ook verschillende hobby’s. Als je me niet ziet op een voetbalveld kan je me terugvinden in de fitness. Ook heb ik twee lieve hondjes waar graag mee speel en ga wandelen. Naast pizza eet ik ook heel graag sushi. Ik kijk ernaar uit om het een sportief schooljaar te maken.

Kenny Maes.png

Charlotte

Ik ben Charlotte. Je vindt mij vooral terug bij de kleuters maar ook in het lager ga ik graag met jullie creatief aan de slag. Ik woon samen met mijn vriend Nick, mijn hondje Sproet en mijn 3 kippen: Suzy, Daisy en Wendy. Dit is alvast het begin van mijn droom om op een dag op een boerderij te wonen en te kunnen zorgen voor een heleboel lieve diertjes. Ik heb heel lang paardgereden en ook lesgegeven in paardensportkampen. Helaas heb ik door de drukte van het volwassen leven deze hobby ‘voorlopig’ moeten opzeggen. Maar dat wil niet zeggen dat ik dit allemaal verleerd ben. Deze liefde voor dieren wil ik dan ook heel graag met jullie delen.

Je kan altijd bij mij terecht met je vragen of zorgen, hoe groot of klein dat deze ook mogen zijn. Ik sta klaar om jullie te helpen met groeien tot creatieve, liefdevolle en stralende kinderen.

a48e3b02-259c-46e4-bc86-a1135f275a9b.jpe
Marine.jpg

MARINE

Dag lieve kinderen. Mijn naam is Marine.  Ik woon samen met mijn man Hamlet en onze twee kinderen Catrin en Andre. Met heel veel werklust en werkvreugde houd ik me bezig met het papierwerk van Straal. Daarnaast kan je me ook vaak bij de kleuters vinden. Ik vind het heerlijk om met de kinderen allerlei leuke dingen te doen, waar ze van kunnen groeien tot nog mooiere mensen. We spelen, tekenen of knutselen samen en dat geeft vooral veel vreugde. Mijn belangrijkste taak vind ik : mee helpen zorgen dat jullie zich goed voelen en fijne dagen beleven.

Hebben jullie vragen of willen jullie iets komen vertellen, kunnen jullie me vinden in mijn gezellig kantoortje. Ik kijk er altijd naar uit om jullie te mogen ontmoeten en iets voor jullie te kunnen betekenen.

Pieter

Mijn naam is Pieter. Ik ben de man van Wendy en de papa van Maaike (12), Mirte (9) en Merel (7) . Bobke, de schoolhond, is mijn makker.

Ik werk graag buiten in de tuin. Rond de school zal ik een moestuin, een avonturenparcours tussen de bomen en andere speelplekken maken. Het worden plekken die fijn en rustig zijn voor ons, waar we ook kunnen ravotten én plekken waar de dieren zich goed voelen. 

Je kan ook heel veel leren over de natuur. Ik leer jullie ook graag over de dingen die er zijn buiten: dieren, insecten, plantjes, bomen… en wat ze voor ons betekenen.

Mijn droom is om ooit een klas te maken tussen de bomen, waar je samen met de dieren en de natuur kan leren. Denk je met me mee na?

Als beroep teken ik tuintjes en parken. Ik hou van wild gras en leuke dingen bedenken om tussen de bomen te doen. Ik heb het vaak heel druk, ik ga daarom ook vaak bij jullie op school teken- en computerwerk doen, zo ben ik toch ook vaak op school.
Ook je mama of papa kan op school overdag een plekje reserveren, zo kunnen ze op de computer werken en jullie toch af en toe zien, of samen lunchen.

Ik kijk ernaar uit om samen met jou buiten op pad te gaan!
 

ANNELEEN

Dag iedereen,

Ik ben Anneleen. Ik ben getrouwd met Jurgen en mama van drie kindjes: Charlotte, Jozefien en Mathieu. We wonen met ons vijven, 2 katten, enkel kippen, konijnen, kikkers en salamanders in Ham. Dit schooljaar kan je me vooral vinden bij de Haasjes. Maar in de studio’s ga ik heel graag met jullie op zoek naar leuke activiteiten. Er zijn heel wat dingen die ik leuk vind en die ik met jullie wil delen. Ik hou van haken, knutselen, klussen, muziek maken, tuinieren, prullen, fotograferen... We gaan samen zeker iets vinden wat jij ook leuk zal vinden! 

Anneleen.jpg
Steffi.jpg

STEFFI

Dag allemaal, mijn naam is Steffi en ik ben 23 jaar. Ik heb samen met mijn vriend een huis gekocht in Hoeselt.

Op school ben ik de juf van het eerste leerjaar, maar ook in het tweede en derde leerjaar zal je me vaak zien rondlopen. Ik zou het fijn vinden om samen met jullie op een speelse manier nieuwe dingen te leren en op pad te gaan!

Wanneer ik niet op school ben, doe ik graag verschillende dingen: een wandeling maken, iets lekkers bakken, een spelletje spelen... Ik probeer ook graag nieuwe dingen uit zoals waterskiën of iets creatiefs. En natuurlijk vind ik een avondje in de zetel met een film of serie erbij ook enorm tof. Zo, nu ken je mij een beetje beter. Ik hoop dat ik jou binnenkort ook beter mag leren kennen.

TOM

Ik heet Tom. Ik woon in Hasselt. Een wandeling in de natuur of een flinke fietstocht vind ik leuk.
Ik heb geleerd om meester te zijn in de lagere school. Ik was al meester in het 5de en het 3de leerjaar, maar het langst was ik meester in het 2de leerjaar. Ik heb ook al geholpen in verschillende klassen: in het 1ste, 2de en 3de leerjaar, maar ook bij de kleuters.
Bij Straal ga ik ook helpen in het 1ste, 2de en 3de leerjaar en ook bij de kleuters. Ik ga iets doen wat ik ken, maar op een andere manier en op een andere plek. Ik kijk ernaar uit.

IMG_7956.JPG
Nathalie.jpeg

NATHALIE

Hallo, ik ben Nathalie en mij kan je niet in één vakje steken. Ik houd van uitdagingen, afwisseling en avontuur. Daarom heb ik al heel veel verschillende dingen gedaan in mijn leven en een brede kennis mogen vergaren, die ik heel graag met jullie deel.

Ik schrijf, lees en fotografeer graag, ik bedenk graag nieuwe ideeën en start graag dingen op. Maar het liefst van al ben ik bezig met ondernemerschap, persoonlijke ontwikkeling en groei. Bij Straal sta ik in voor het vak Cultuurbeschouwing over alle jaren heen en geef ik als vlinderleerkracht ondersteuning bij mijn collega’s. Naast mijn job op Straal, heb een bedrijf dat gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling bij (jong)volwassenen.

 

Heb je dus een keer een moeilijk momentje of nood aan een babbel, mijn deur staat altijd open voor jou. En mijn armen ook! :)

babbel met 

ons

GSM: 0467/ 00 90 31

Bezoek

ons

Maak een afspraak

Mail: info@kindcentrumstraal.be

GSM: 0467/00 90 31

 

vertel het

ons

Bedankt voor de inzending!

bottom of page