top of page

Juffen & meesters

IMG_4604_edited.jpg

Wendy

Mijn naam is Wendy. Ik woon samen met mijn man Pieter en onze drie dochters Maaike (12), Mirte (9) en Merel (7) in Diepenbeek. Bobke, de schoolhond, komt na school ook met ons mee naar huis.

Welkom in mijn droom... een toffe school waar kinderen zich goed voelen en waar er tijd wordt gemaakt om leuke dingen te doen en te leren.

Samen met de andere juffen en meesters doe ik mijn best om jullie

een mooie schooltijd te bezorgen.

Ik vind het fijn om te knutselen, leuke dingen te doen met gedichten of boeken
en samen met jou te babbelen over je plannen en talenten. Ik ben tevreden als je het fijn vindt om naar school te komen.
Als dat niet zo is, wil ik je graag helpen om dit voor jou wel fijn te maken.
Ik ben soms in bespreking met een mama of papa of met een juf of meester, maar als dat niet zo is, mag je me altijd opzoeken.

Samen met de juffen en meesters op school zijn we er speciaal voor jou en je ouders.

Ruben

Hallo allemaal, ik ben Ruben

 

Ik woon in Sint-Truiden en start dit schooljaar mijn avontuur bij Straal! In het verleden werkte ik als meester in het derde en vierde leerjaar. Ook kwam ik al eens in de klas voor een computer- of techniekopdracht. Bij Straal zul je me vooral in de leefgroep van het lager in de groep van het 1ste, 2de en 3de leerjaar terugvinden. Daarnaast zal ik ook techniek in de kleuterklas en wereldoriëntatie aan 4, 5 en 6 geven. Thuis kun je mijn vrouw Ilke en mijn twee stoere zonen Thieu (4 jaar) en Leon (2 jaar) terugvinden. In mijn vrije tijd hou ik van een wedstrijdje padel maar het allerliefst sta ik op een voetbalveld (dit zullen jullie heel snel doorhebben).

 

Ik kijk er naar uit om jullie te leren kennen en samen op ontdekking in de natuur te gaan!

Ruben.jpeg
Justine.JPG

justine

Hallo allemaal, ik ben Justine.

Ik kom uit Alken en ben er vanaf de start van de school bij. Het is fantastisch om elk jaar de school stap voor stap te zien groeien en ook weer nieuwe kinderen te ontvangen en jullie mee te nemen in dit fantastisch project. Je zal me vinden in de leefgroep van het lager in de groep van het 4de, 5de en 6de leerjaar samen met Laura. Daarbuiten ben ik ook groeicoach bij de kleuters en het eerste leerjaar. Op elk moment van het jaar sta ik klaar voor jou en alle andere kinderen, samen helpen we elkaar groeien vanuit jouw talenten en zullen we samen met jou de hindernissen trotseren die op jouw pad komen. Het is voor ons belangrijk dat je je goed voelt en dat je durft te laten zien wie je bent.

Ik kijk er naar uit om samen buiten te ravotten en de wereld te ontdekken, waarbij we samen heel wat van elkaar kunnen leren.

Jij en ik zullen samen een leuke tijd beleven op Straal!

Laura

Dag allemaal! Ik ben Laura en ik woon in Bilzen, vlakbij het Munsterbos. Op Straal ben ik juf van het vierde, vijfde en zesde leerjaar en kom ik ook af en toe een kijkje nemen in het tweede en derde leerjaar. Tijdens de speeltijden doe ik ook graag gek met de jongste kinderen. In mijn vrije tijd kan je me ook vooral buiten vinden: wandelen, fietsen en kamperen doe ik het liefst. Wie weet doen we dat wel eens samen, op Straal?

Tot snel!

DSC04112 (2).JPG
Kristof.jpg

kristof

Hallo, ik ben Kristof, 39 jaar en de sportleerkracht op Straal. Samen met m'n vrouw en 3 kinderen woon ik in het dorpje Buvingen. In mijn vrije tijd ben ik jeugdvoetbaltrainer bij FC Landen. Sport is op allerlei manieren altijd belangrijk geweest in mijn leven en ik ga dan ook m'n uiterste best doen om er samen met jullie leuke sportblokken voor iedereen van te maken op Straal.

Sport kan immers heel veel dingen betekenen, zeker op Straal, waar we bijna altijd in de buitenlucht sporten, bewegen, spelen, samenwerken, nadenken, experimenteren, enz. Op die manier hoop ik jullie zoveel mogelijk te prikkelen en mijn sportief steentje te kunnen bijdragen aan de Straalfamilie!

flore

Hallo allemaal!

Ik ben Flore en mij gaan jullie regelmatig terug vinden bij de kleuters. Wanneer ik niet op school ben is de kans groot dat ik mijn hobby’s aan het beoefenen ben. Deze zijn: wandelen, fietsen, volleybal of iets creatiefs maken. Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten en er een leuk schooljaar van te maken.

Marine.jpg

MARINE

Dag lieve kinderen. Mijn naam is Marine.  Ik woon samen met mijn man Hamlet en onze twee kinderen Catrin en Andre. Met heel veel werklust en werkvreugde houd ik me bezig met het papierwerk van Straal. Daarnaast kan je me ook vaak bij de kleuters vinden. Ik vind het heerlijk om met de kinderen allerlei leuke dingen te doen, waar ze van kunnen groeien tot nog mooiere mensen. We spelen, tekenen of knutselen samen en dat geeft vooral veel vreugde. Mijn belangrijkste taak vind ik : mee helpen zorgen dat jullie zich goed voelen en fijne dagen beleven.

Hebben jullie vragen of willen jullie iets komen vertellen, kunnen jullie me vinden in mijn gezellig kantoortje. Ik kijk er altijd naar uit om jullie te mogen ontmoeten en iets voor jullie te kunnen betekenen.

Pieter

Mijn naam is Pieter. Ik ben de man van Wendy en de papa van Maaike (12), Mirte (9) en Merel (7) . Bobke, de schoolhond, is mijn makker.

Ik werk graag buiten in de tuin. Rond de school zal ik een moestuin, een avonturenparcours tussen de bomen en andere speelplekken maken. Het worden plekken die fijn en rustig zijn voor ons, waar we ook kunnen ravotten én plekken waar de dieren zich goed voelen. 

Je kan ook heel veel leren over de natuur. Ik leer jullie ook graag over de dingen die er zijn buiten: dieren, insecten, plantjes, bomen… en wat ze voor ons betekenen.

Mijn droom is om ooit een klas te maken tussen de bomen, waar je samen met de dieren en de natuur kan leren. Denk je met me mee na?

Als beroep teken ik tuintjes en parken. Ik hou van wild gras en leuke dingen bedenken om tussen de bomen te doen. Ik heb het vaak heel druk, ik ga daarom ook vaak bij jullie op school teken- en computerwerk doen, zo ben ik toch ook vaak op school.
Ook je mama of papa kan op school overdag een plekje reserveren, zo kunnen ze op de computer werken en jullie toch af en toe zien, of samen lunchen.

Ik kijk ernaar uit om samen met jou buiten op pad te gaan!
 

Anneleen.jpg

ANNELEEN

Dag iedereen,

Ik ben Anneleen. Ik ben getrouwd met Jurgen en mama van drie kindjes: Charlotte, Jozefien en Mathieu. We wonen met ons vijven, 2 katten, enkel kippen, konijnen, kikkers en salamanders in Ham. Dit schooljaar kan je me vooral vinden bij de Haasjes. Maar in de studio’s ga ik heel graag met jullie op zoek naar leuke activiteiten. Er zijn heel wat dingen die ik leuk vind en die ik met jullie wil delen. Ik hou van haken, knutselen, klussen, muziek maken, tuinieren, prullen, fotograferen... We gaan samen zeker iets vinden wat jij ook leuk zal vinden! 

STEFFI

Dag allemaal, mijn naam is Steffi en ik ben 23 jaar. Ik heb samen met mijn vriend een huis gekocht in Hoeselt.

Op school ben ik de juf van het eerste leerjaar, maar ook in het tweede en derde leerjaar zal je me vaak zien rondlopen. Ik zou het fijn vinden om samen met jullie op een speelse manier nieuwe dingen te leren en op pad te gaan!

Wanneer ik niet op school ben, doe ik graag verschillende dingen: een wandeling maken, iets lekkers bakken, een spelletje spelen... Ik probeer ook graag nieuwe dingen uit zoals waterskiën of iets creatiefs. En natuurlijk vind ik een avondje in de zetel met een film of serie erbij ook enorm tof. Zo, nu ken je mij een beetje beter. Ik hoop dat ik jou binnenkort ook beter mag leren kennen.

Steffi.jpg
IMG_7956.JPG

TOM

Ik heet Tom. Ik woon in Hasselt. Een wandeling in de natuur of een flinke fietstocht vind ik leuk.
Ik heb geleerd om meester te zijn in de lagere school. Ik was al meester in het 5de en het 3de leerjaar, maar het langst was ik meester in het 2de leerjaar. Ik heb ook al geholpen in verschillende klassen: in het 1ste, 2de en 3de leerjaar, maar ook bij de kleuters.
Bij Straal ga ik ook helpen in het 1ste, 2de en 3de leerjaar en ook bij de kleuters. Ik ga iets doen wat ik ken, maar op een andere manier en op een andere plek. Ik kijk ernaar uit.

NATHALIE

Hallo, ik ben Nathalie en mij kan je niet in één vakje steken. Ik houd van uitdagingen, afwisseling en avontuur. Daarom heb ik al heel veel verschillende dingen gedaan in mijn leven en een brede kennis mogen vergaren, die ik heel graag met jullie deel.

Ik schrijf, lees en fotografeer graag, ik bedenk graag nieuwe ideeën en start graag dingen op. Maar het liefst van al ben ik bezig met ondernemerschap, persoonlijke ontwikkeling en groei. Bij Straal sta ik in voor het vak Cultuurbeschouwing over alle jaren heen en geef ik als vlinderleerkracht ondersteuning bij mijn collega’s. Naast mijn job op Straal, heb een bedrijf dat gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling bij (jong)volwassenen.

 

Heb je dus een keer een moeilijk momentje of nood aan een babbel, mijn deur staat altijd open voor jou. En mijn armen ook! :)

Nathalie.jpeg
Steffi.jpeg

steffi v

Hallo allemaal! Ik ben Steffi , mama van Livia Rose en Amorie en partner van Ruben. We wonen in Zonhoven en hebben thuis een hele beestenboel (honden,konijnen en duiven) want ik hou enorm veel van dieren. Graag wil ik jou veel bijleren over de natuur en deel ik graag mijn passie voor yoga en meditatie met jullie. Zoals je wel zal weten sta ik meestal bij de kleuters maar ben ik ook vaak bij de studio’s te vinden. In de studio's geef ik voornamelijk creatieve activiteiten en yoga. Op straal wil ik graag jou een luisterend oor bieden door naar je te luisteren en probeer ik echt iets voor jou te betekenen. Ik kijk er naar uit om samen op ontdekking te gaan en je rechterhand te mogen zijn. Liefs, Steffi 

Tamara_edited.jpg

tamara

Hoi allemaal, ik ben Tamara.  

 

Ik woon samen met mijn man, mijn dochter Jinthe (16 jaar) en mijn zoontje Senne (10 jaar) in Diepenbeek.  Tot onze familie behoren ook  nog een ezel en een schaap waar we erg veel van houden.  Ik houd van wandelen in de natuur samen met mijn gezin.  

 

Dit schooljaar start mijn avontuur op Straal.  Ik kijk er heel erg naar uit om jullie allemaal te leren kennen en met jullie op pad te gaan.  Ik ben één van de coaches van leefgroep 4-5-6. Daarnaast ga ik ook twee keer in de week aan de slag met jullie in de studio’s. 

 

Samen gaan we er een top schooljaar van maken!!

babbel met 

ons

GSM: 0467/ 00 90 31

Bezoek

ons

Maak een afspraak

Mail: info@kindcentrumstraal.be

GSM: 0467/00 90 31

 

vertel het

ons

Bedankt voor de inzending!

bottom of page