Juffen & meesters

IMG_4604_edited.jpg

Wendy

Mijn naam is Wendy. Ik woon samen met mijn man Pieter en onze drie dochters Maaike (9), Mirte (6) en Merel (4) in Diepenbeek. Bobke, de schoolhond, komt na school ook met ons mee naar huis.

Welkom in mijn droom... een toffe school waar kinderen zich goed voelen en waar er tijd wordt gemaakt om leuke dingen te doen en te leren.

Samen met de andere juffen en meesters doe ik mijn best om jullie

een mooie schooltijd te bezorgen.

Ik vind het fijn om te knutselen, leuke dingen te doen met gedichten of boeken
en samen met jou te babbelen over je plannen en talenten. Ik ben tevreden als je het fijn vindt om naar school te komen.
Als dat niet zo is, wil ik je graag helpen om dit voor jou wel fijn te maken.
Ik ben soms in bespreking met een mama of papa of met een juf of meester, maar als dat niet zo is, mag je me altijd opzoeken.

Samen met de juffen en meesters op school zijn we er speciaal voor jou en je ouders.

jolien

Hallo lieve kapoenen

 

Ik ben Jolien. Je gaat me vooral in het eerste leerjaar en tijdens de voormiddagen veel zien. Ik hou van smodderen, verven en buiten spelen. Ik vind het leuk om te wandelen in het bos en wil dit met jullie delen. Als wij samen zijn, gaan we vooral de wereld ontdekken. Je kan altijd bij mij terecht als je een vraag hebt en dit op de gekste plekken. Heb je ooit een luisterend oor nodig, spring dan zeker eventjes binnen. We gaan er een leuk en stralend schooljaar van maken, ik kan niet wachten om te beginnen.

 

Tot snel.

115690668_290697208925662_67394748455829
164916467_254872546282090_10233676921478

Hanne

Hallo allemaal! Ik ben Hanne (23) en zal jullie muziekjuf zijn. Zelf speel ik al 16 jaar piano en omdat ik dit zo leuk vond ging ik voor muziekleerkracht studeren. Wat gaan wij doen? Samen gaan we allemaal leuke dingen doen zoals muziek spelen, muziek maken, bijleren over muziek, luisteren naar muziek en veel meer. Ik heb er alvast veel zin in, hopelijk jullie ook!

Julie

Dag allemaal, mijn naam is Julie. Voordien ben ik in alle leerjaren van de lagere school juf geweest. In Straal ben ik vooral de juf die het eerste leerjaar leert lezen, schrijven en rekenen. Daarnaast geef ik cultuurbeschouwing aan de hele leefgroep lager. Dit vind ik heel fijn omdat ik buiten de schooluren een opleiding ben aan het volgen om coach te worden. Ik zet wat ik daar leer graag in in de klas. Ook ben ik er graag voor kinderen die zich ergens niet goed bij voelen. Ik ben iemand die zich graag creatief uitleeft. Ook daarvoor krijg ik ruimte in Straal tijdens de muziche lessen.

IMG-20180902-WA0005.jpg
foto.jpeg

justine

Hallo allemaal, ik ben Justine.

Ik woon sinds kort samen met mijn vriend Jonathan in Kermt. Ik ben als juf de voorbije 2 schooljaren aan de slag geweest in het 3de en 5de leerjaar. Maar nu wil ik graag met de kinderen van het 2de en 3de leerjaar op avontuur in deze nieuwe school. Maar ook de andere kinderen gaan mij snel leren kennen wanneer we samen aan projecten zullen werken.

Ik zal ook voor een stukje de rol van groeicoach opnemen. Dat wil zeggen dat ik op alle momenten klaarsta voor alle kinderen in de school. Ik help jou groeien vanuit jouw talenten en zal samen met jou de hindernissen nemen die op jouw pad komen. Ik vind het heel belangrijk dat je je goed voelt en dat je durft te laten zien wie je bent.

Ik kijk er naar uit om samen buiten te ravotten en de wereld te ontdekken, waarbij we samen heel wat van elkaar kunnen leren.

Ik kan niet wachten om samen met jullie aan dit nieuwe avontuur te beginnen!

 

Tot snel!

Raissa

Dag vriendjes
Mijn naam is Raissa. De kindjes die mij al kennen noemen me een zotte doos. Want wat is er nu leuker dan de dag te starten met een lach? We gaan samen werken aan ons geluk en dit tussen de bomen, in de modder en onder de blauwe lucht. Hebben jullie er al zin in? Ik alvast wel! Ik zie jullie in de kleuterklas of kookstudio. Samen maken we er een stralend en smullend jaar van! Tot snel.

Cakesmash-14451614438725535.jpg
DSC04112 (2).JPG

Laura

Ik ben Laura. Ik woon in Bilzen, vlakbij het Munsterbos. In mijn vrije tijd kan je me vooral buiten vinden: wandelen, fietsen, tuinieren en soms nog wel eens op de Chiro. In Straal zullen we dus ook vooral naar buiten trekken: wiskundelessen tussen de bomen, Nederlands en spelling in het gras en W.O.-projecten waar je het kan bedenken.

Ik zal vooral bij het 4de en 5de te vinden zijn. Hier genieten we van het moment, maar durven we ook al eens om de hoek kijken naar het middelbaar. Geen paniek! We doen alles stap voor stap en vooral op je eigen manier. Ik ben op dinsdag en donderdag te vinden op school, tot dan!

Charlotte

Ik ben Charlotte. Je vindt mij vooral terug bij de kleuters maar ook in het lager ga ik graag met jullie creatief aan de slag. Ik woon samen met mijn vriend Nick, mijn hondje Sproet en mijn 3 kippen: Suzy, Daisy en Wendy. Dit is alvast het begin van mijn droom om op een dag op een boerderij te wonen en te kunnen zorgen voor een heleboel lieve diertjes. Ik heb heel lang paardgereden en ook lesgegeven in paardensportkampen. Helaas heb ik door de drukte van het volwassen leven deze hobby ‘voorlopig’ moeten opzeggen. Maar dat wil niet zeggen dat ik dit allemaal verleerd ben. Deze liefde voor dieren wil ik dan ook heel graag met jullie delen.

Je kan altijd bij mij terecht met je vragen of zorgen, hoe groot of klein dat deze ook mogen zijn. Ik sta klaar om jullie te helpen met groeien tot creatieve, liefdevolle en stralende kinderen.

a48e3b02-259c-46e4-bc86-a1135f275a9b.jpe
Afbeelding1.jpg

Toon

Hey allemaal,

Ik ben Toon, ik ben 22 jaar en woon in Maasmechelen. ik ben al mijn hele leven gek op sporten. Zo sta ik bijna dagelijks op het veld als voetballer of als trainer en ga ik in de vakanties wandelen, skiën of surfen in het buitenland.  Ik kijk er naar uit om mijn passie voor sport met jullie te delen, en te weten te komen waar jullie interesses liggen op sportief vlak. Ik sta ook tijdens de speeltijden altijd voor jullie klaar om te sporten of een andere leuke activiteit te doen. Ook kan je altijd bij mij terecht met vragen over gezondheid & voeding , voor een luisterend oor, of om gewoon eens gek te doen.

Astrid

Hallo, mijn naam is Astrid. Ik woon samen met mijn vriend Stef in een huisje in Alken. Ik sta voornamelijk in het 4de en 5de leerjaar, maar ik doe ook met het 1ste, 2de en 3de leuke activiteiten. Grote en kleinere reizen maken vind ik het allerleukste om te doen. Ik vind het leuk om nieuwe culturen te leren kennen. Rondwandelen in een drukke stad of een avondwandeling langs het strand, daar kan ik enorm van genieten. Ik ben een vrolijk iemand en lach veel. Daarom wil ik bij jullie ook graag een glimlach toveren. Ik wil graag de juf die altijd voor je klaar staat. Heb je een probleem, groot of klein, moet je bij mij zijn. Graag naar school komen, je goed in je vel voelen, je talenten ontdekken, … kortom: stralen! Ik wil er graag een stralend schooljaar van maken.

astrid.jpg

Pieter

Mijn naam is Pieter. Ik ben de man van Wendy en de papa van Maaike (9), Mirte (6) en Merel (4) . Bobke, de schoolhond, is mijn makker.

Ik werk graag buiten in de tuin. Rond de school zal ik een moestuin, een avonturenparcours tussen de bomen en andere speelplekken maken. Het worden plekken die fijn en rustig zijn voor ons, waar we ook kunnen ravotten én plekken waar de dieren zich goed voelen. 

Je kan ook heel veel leren over de natuur. Ik leer jullie ook graag over de dingen die er zijn buiten: dieren, insecten, plantjes, bomen… en wat ze voor ons betekenen.

Mijn droom is om ooit een klas te maken tussen de bomen, waar je samen met de dieren en de natuur kan leren. Denk je met me mee na?

Als beroep teken ik tuintjes en parken. Ik hou van wild gras en leuke dingen bedenken om tussen de bomen te doen. Ik heb het vaak heel druk, ik ga daarom ook vaak bij jullie op school teken- en computerwerk doen, zo ben ik toch ook vaak op school.
Ook je mama of papa kan op school overdag een plekje reserveren, zo kunnen ze op de computer werken en jullie toch af en toe zien, of samen lunchen.

Ik kijk ernaar uit om samen met jou buiten op pad te gaan!
 

babbel met 

ons

GSM: 0467/ 00 90 31

Bezoek

ons

Maak een afspraak

Mail: info@kindcentrumstraal.be

GSM: 0467/00 90 31

 

vertel het

ons

Bedankt voor de inzending!